We DOEN wat we BELOVEN!

NOG EEN STAP DICHTER BIJ JE DROOMAUTO!

Diensten

Milan Automotive. Goed voor elkaar.

Afwachten en volgen? Dat laten we liever aan anderen over. Veel liever lopen we zelf voorop. Bijvoorbeeld als we het hebben over techniek, maar ook als het gaat om klanttevredenheid. Bij ons profiteert u vandaag al van de mobiliteit van morgen.

Verder vindt u bij ons een ruim aanbod aan voertuigen met ervaring, die klaar zijn voor nog veel meer kilometers.

Aandacht

We willen dat u een thuisgevoel ervaart zodra u ons bezoekt. Bijvoorbeeld door meteen tijd voor u te maken als u de showroom binnenkomt. Maar ook door samen een plan te maken om uw mobiliteit te herstellen, te continueren of te verbeteren. Een eerlijk advies, open communicatie en een helder verwachtingspatroon zijn daarbij vanzelfsprekend. Zo komen we altijd tot de beste oplossing.

Expertise

Zaken als vakkundig onderhoud en perfecte reparaties zijn voor ons de standaard. Onze (APK-) keurmeesters controleren ieder voertuig alsof het hun éigen auto, motor of camper is. Naast onderhoud en reparatie, zijn we gespecialiseerd in schadeherstel en lak- en spuitherstel. Dat maakt ons een allround specialist in schadeherstel: wat uw vraag ook is, bij ons vindt u het antwoord.

Techniek

We doorgronden ieder voertuig en pakken elke uitdaging aan. Onze monteurs zijn de motor van ons bedrijf; in ons hart klopt een eindeloze liefde voor techniek. Die combinatie van mens en techniek komt tot leven in hightech service- en onderhoudsstations, waarin we onafhankelijk en deskundig een voorsprong nemen op de techniek van morgen.

We bieden u een ruime keuze in gebruikte auto’s. Deze auto’s komen van officiële merkdealers waarvan de onderhoudshistorie volledig bekend is en zeer aantrekkelijk geprijsd zijn.
Copyright © Milan Automotive 2021. All rights reserved.
× Kan ik je helpen?